Menu Sluiten

Health

Health

Voedingsadvies

Vele onder ons hebben een doel of wens wat betreft onze lichaamssamenstelling. De een wilt meer afvallen, de ander wilt meer spiermassa opbouwen, ieder van ons heeft wel een ideaalbeeld over hoe zijn of haar lichaam eruit moet zien. Toch is het echter niet altijd gemakkelijk om dit doel te bereiken. Het internet staat vol met tegenstrijdige informatie waardoor de bomen door het bos niet meer zichtbaar zijn.

Bij Level UP in Riemst helpen we je graag met de juiste adviezen omtrent voeding voor eender welk doel. Bij ons kan je terecht voor de juiste informatie over: gewichtsafname, gewichtstoename, verandering in lichaamssamenstelling (vb. spiermassa opbouw), of eender welke vraag omtrent voeding.

WhatsApp Image 2024-06-30 at 16.38.45

Orthomoleculaire therapie

Bij orthomoleculaire therapie wordt uit gegaan van de kracht van het lichaam om zichzelf te herstellen. Een lichaam dat in balans is kan klachtenvrij functioneren. Veel mensen houden echter geen rekening met de impact van bepaalde voedings-en levensstijl gewoontes op hun dagelijks leven. Veel aandoeningen die worden toegeschreven aan overmatige stress hebben vaak een diepliggende oorzaak. Orthomoleculaire therapie is gespecialiseerd in het detecteren van deze onderliggende oorzaken en gaat hiermee aan de slag.

Orthomoleculaire therapie kan een oplossing bieden bij:

Hoofdpijn en migraine

Maag-en darmklachten (prikkelbare darmsyndroom, zure oprispingen, opgeblazen gevoel, …)

Allergieën en eczeemklachten

Menstruatieklachten, PMS, menopausale klachten en PCOS

Psyche, stress, stemming-en slaapproblemen

Artrose, artritis, jicht en pijnklachten

Overgewicht, insulineresistentie, leptine resistentie en diabetes type II

Pancreas, lever en schildklieraandoeningen

Vermoeidheidssyndromen zoals fibromyalgie en CVS

Werkwijze

Na een intakegesprek wordt er een stappenplan opgesteld om bepaalde gewoontes in voeding en levensstijl te veranderen. Door regelmatige opvolging wordt de vooruitgang geëvalueerd en waar nodig wordt het vooropgestelde plan bijgestuurd.

Orthomoleculaire therapie integreren tijdens je revalidatie kan je herstel sneller en efficiënter laten verlopen..

Prijzen en pakketten

Een intake orthomoleculaire therapie/ voedingsadvies zonder vervolgafspraak kost 105 euro. Een intake duurt 90 minuten, hierin wordt het volledige onderzoek uitgevoerd en het behandelplan opgesteld. Indien hierna een vervolgafspraak gemaakt wordt voor opvolging van het plan kost dit 35 euro per sessie.

8sq

Balans

€ 129

Intakegesprek

Opstellen behandelplan

1x vervolgbehandeling

Meest gekozen!

9sqwhite

Verzadigd

€ 155

Intakegesprek

Opstellen behandelplan

2x vervolgbehandeling

10sq

Herboren

€ 175

Intakegesprek

Opstellen behandelplan

3x vervolgbehandeling

Intermittent living

Gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging vormen de basis van een gezonde levensstijl. Daarnaast dient een lichaam ook voldoende flexibel en reactief te zijn. Dit om onder andere het immuunsysteem te versterken en de spijsvertering optimaal te laten functioneren. Integreer de principes van intermittent living in je dagelijkse leven om je lichaam aan te sterken en je goed in je vel te voelen.

Komen vaak dezelfde klachten terug? Herstel je minder vlot van een blessure? Doen je darmen moeilijk of voel je je toch niet zo lekker in je vel? Kijk dan samen met ons welke intermittent living principes jou het beste resultaat kunnen geven:

Intermittent fasting

Intermittent drinking

Intermittent cold/heat

Intermittent sleep

Etc...

WhatsApp Image 2024-06-30 at 16.35.44

Je tankt toch ook geen diesel in een benzine?

Contactgegevens

Volg ons ook op social media