Menu Sluiten

Training

Doelgerichte training, op maat of in groep, daar gaan we voor bij Level UP in Riemst. Door middel van de juiste trainingsparameters te integreren in je trainingen worden doelen sneller bereikt en wordt er zo efficiënt mogelijk getraind.

Personal Training

Bij personal training gaan we individueel en intensief te werk om jouw doelen te verwezenlijken. De oefeningen worden aangepast op basis van jouw persoonlijke doelen. Elke sessie bestaat uit een 1 op 1 coaching. De combinatie met voedingsadvies is aangeraden om jouw fitnessdoel optimaal te bereiken.

Voedingsconsulten

Zonder de juiste voeding kan training weinig verandering veroorzaken. Daarom biedt Level UP bij de pakketten Tiger en Maniac ook voedingsconsulten aan. In deze consulten bespreken we de juiste voeding en levensstijl-gewoontes in functie van jouw trainingsdoel. Indien hier geen interesse in is, kunnen deze sessies ingeruild worden voor een PT sessie.

Prijzen en pakketten

Elke PT-formule start telkens met een intakegesprek. In dit gesprek worden doelen gesteld en afhankelijk van de doelen ook enkele testen uitgevoerd. Deze testen worden dan later opnieuw afgenomen om progressie op te volgen.

Het intakegesprek kost 35 euro. Een sessie PT zelf bedraagt 30 minuten en kost ook 35 euro. De sessies kunnen ook uitgebreid worden naar 60 minuten voor 70 euro. De tarieven zijn vast per sessie. Aan deze sessies kan deelgenomen worden met 1 tot 4 personen. Zie ook onze pakketten voor voordeligere tarieven.

11sq

Warrior

€ 199

Intakegesprek

5 sessies PT

Voedingsconsult

Meest gekozen!

12sq

Tiger

€ 389

Intakegesprek

10 sessies PT

1 voedingsconsult

13sq

Maniac

€ 595

Intakegesprek

15 sessies PT

2 voedingsconsulten

Opstellen trainingsschema’s voor hardlopen

Bij Level UP Riemst is het mogelijk om een schema op te stellen dat jou begeleidt bij het behalen van jouw hardloopdoelen. Deze hardloopschema’s zijn gebaseerd op hartslagmetingen. Tevens wordt er ook rekening gehouden met de huidige fysieke toestand en sportieve voorgeschiedenis van de patiënt.

Small group training

De motivatie of inspiratie voor een workout vinden is niet altijd makkelijk. Neem je vrienden, familie en/of partner mee om samen een uurtje voluit te sporten bij Level UP.

Small group training is beschikbaar voor groepen van 2 tot 5 personen. Afhankelijk van het weer kan er zowel binnen als buiten getraind worden. De inhoud van de groepstraining kan volledig worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de groep.

Volgende pakketten zijn beschikbaar:

Medical fitness

Elk lichaam functioneert anders. Naarmate we ouder worden of een bepaalde blessure of letsel oplopen verandert ons lichaam. Bij Level UP stemmen we jouw doelen volledig af de individuele noden van je lichaam. Dit om de optimale balans tussen belasting en belastbaarheid te bereiken.

Medical fitness is mogelijk voor verschillende aandoeningen, bijvoorbeeld:

Artrose

Reumatische aandoeningen zoals: Reumatoïde Artritis, de ziekte van Bechterew, …

Osteoporose en osteopenie

Inwendige aandoeningen zoals: diabetes, hart-en vaatziektes en longaandoeningen

16sq

Relax, take it easy

Intakegesprek

Medisch ondersteunde fitness

Gericht op beweging en gezondheid

Combinatiepakket: voeding en training

Bij Level UP bekijken we graag het volledige plaatje: een gezond lichaam behaalt zijn doelen met de juiste voeding en de juiste training. Wil jij deze keer echt je doelen bereiken en op lange termijn deze veranderingen aanhouden? Kies dan voor een van onze combinatiepakketten.

23sq

Start me up

€ 219

1 voedingsconsult

5 PT sessies

Meest gekozen!

22sq

Titanium

€ 419

2 voedingsconsulten

10 PT sessies

21sq

Can't stop

€ 595

2 voedingsconsulten

15 PT sessies

"The preservation of health is easier than the cure for disease."

Contactgegevens

Volg ons ook op social media